Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.30

Hóemberes PARTY

 Nagyon jópofa hóemberes party-ötleteket hoztam Nektek! :)

 

 
Az eredeti recept szerint ez egy pohár tej, kreatívan tálalva: a tetejére egy mézes puszedlit,vagy kókuszgolyót lehet tenni, vagy bármilyen szívószállal átszúrható fehér golyó alakú sütit. Az orra és a szeme marcipánból készíthető, vagy olvasztott étcsokiból. Köthetünk csak erre az alkalomra kis sálacskákat nekik, vagy egyszerűbbnek találom, ha olcsó polár anyagból vágunk ki nyakmelegítőket nekik. Ha nincs otthon ilyen speciális pohár, gondolkozhattok kiürült joghurtos üvegekben is, vagy még az olivabógyós üvegnek is hasonló formája van. Én biztos forró fehércsoki italt rakok bele, nem tejet, ha már lúd, legyen kövér, nemigaz? ;-) 
 
 


Egy másik verzió a hóemberes ital tálalására, ez akár asztali dekoráció is lehet, ital nélkül! 
 

 
 
 
Ez a virágvázából, vagy bólésüvegből alkalmi hóemberré avanzsált italkínáló, biztosan az érdeklődés központjába kerül, egy családi összejövetelen! Töltsd meg madártejjel, vagy fehércsoki itallal, és kívülről rajzold rá alkoholosfilccel a szemeket, orrot. Tipp: a szemeket és az orrot filcből is kivághatod és bluetackkel rögzítheted. Tetejét szórd meg kakaóporral tálalás előtt!

 

 

Mézes puszedli díszítési módja fogott meg ezen az inspirációs képen, ételszínezékes filccel díszíthetitek!Ha szükségetek van egy jó mézes puszedli receptre, szóljatok, van egy szuper finom és könnyű a tarsolyomban!
 
 
 
Forrás: bhg.com